Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Wensen 2015 van de medewerkers van Net Brussel

Wensen 2015 van de medewerkers van Net Brussel

 

Eindejaar gaat samen met balansen, goede voornemens en ook wensen. En in 2015 zal het niet anders zijn! De medewerkers van Net Brussel zullen binnenkort bij de inwoners van het Brussels Gewest aanbellen om hun beste wensen aan te bieden. De Directie van Net Brussel herinnert eraan dat de Brusselaars volledig vrij zijn om al dan niet een eindejaarsfooi te geven.

Ook willen we u eraan herinneren dat er oplichters zijn die zich voordoen als medewerkers van Net Brussel.

Om de mensen die alle dagen, bij regen, sneeuw of goed weer, uw vuilniszakken ophalen te onderscheiden van zij die misbruik zouden willen maken van uw vertrouwen, moet u weten dat :

  • De personeelsleden van het Agentschap Net Brussel hun wensen aan de inwoners van het Brussels Gewest mogen aanbieden van 11/12/2015 tot en met 08/01/2016, en dat ze zich aan deze tijdspanne moeten houden. De bevolking moet dus de personen die zich aanbieden buiten deze periode niet ontvangen.
  • Zoals de vorige jaren krijgen de medewerkers van Net Brussel, om zich te identificeren, een folder om aan de inwoners af te geven. Deze folder is ter beschikking van onze ploegen vanaf 11/12/2015 en bevat informatie over de dienstverlening van Net Brussel.
  • De medewerkers van Net Brussel zijn de enigen die deze folder in hun bezit hebben. Medewerkers van Net Brussel zijn de enigen die deze folder in hun bezit hebben.

Hou rekening met deze aanbevelingen opdat u, als u dit wil, de wensen ontvangt van zij die alle dagen voor het Gewest werken.

In geval van problemen, aarzel niet om contact op te nemen met de Klachtendienst van Net Brussel op 0800/981 81 of via info@arp-gan.be.

Bron: Net Brussel
 

Document acties