Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / MyPermit wordt opengesteld voor burgeraanvragers in Brusselse pilootgemeenten

MyPermit wordt opengesteld voor burgeraanvragers in Brusselse pilootgemeenten

    Click hier                                                                  

We zijn verheugd aan te kondigen dat uw gemeente één van de 6 gemeenten is, die geselecteerd zijn voor de pilootfase van MyPermit Stedenbouw.

MyPermit (https://mypermit.urban.brussels/home ) is het portaal van Urban.brussels voor het online indienen en opvolgen van aanvragen voor stedenbouwkundige vergunningen.

Vanaf 19 juni is het portaal MyPermit beschikbaar voor gemeentelijke aanvragen in de pilootgemeenten. U kunt uw gemeentelijke stedenbouwkundige aanvragen dan rechtstreeks online indienen en de voortgang van uw aanvragen online volgen.

MyPermit is een elektronisch loket en biedt aanvragers een 100% elektronisch proces, waardoor het indienen en opvolgen van hun aanvragen eenvoudiger wordt, met name dankzij de stapsgewijze begeleiding doorheen het aanvraagformulier.  Er zijn ook samenwerkingsmechanismen beschikbaar om de samenwerking en het delen van informatie tussen de aanvrager en zijn architect te vergemakkelijken.

Het MyPermit-platform zal in de loop van de tijd blijven evolueren. Er zijn al verbeteringen gepland, waarbij rekening is gehouden met uw feedback.                                                                 

 

Document acties