Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Zitdagen belastingaangifte 2019

Zitdagen belastingaangifte 2019

 

Hulp nodig om uw belastingaangifte in te vullen? De belastingambtenaren staan klaar om u te helpen!

Zoals vorig jaar - voor de elfde keer -, met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen, staat de Federale Overheidsdienst Financiën voor permanentie en onthaal bij de bevolking in, dit in het kader van ondersteuning bij het opmaken van de aangiften van inkomsten 2018 voor het burgerlijk jaar 2019 en om de inwoners van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek bij te staan bij het invullen van de belastingaangiften.

De permanentie wordt van maandag tot donderdag (geen permanentie op vrijdag) van 3 juni t.e.m. 26 juni 2019 (gesloten op 10 juni) tussen 9u.00 en 14u.00 in het Gemeenschapscentrum Maritiem (Vandenboogaerdestraat, 93 te 1080 Brussel) gratis georganiseerd.

Om u snel en doeltreffend te kunnen helpen, is het noodzakelijk om de volgende documenten mee te brengen:

  • uw identiteitskaart (zonder identiteitskaart, geen hulp mogelijk!)
  • inkomstenfiches (lonen, werkloosheidsuitkering, vervangingsinkomen bij ziekte…)
  • attesten en diverse overzichten (hypothecaire lening, levensverzekering, giften, pensioensparen, uitgaven voor kinderopvang, onderhoudsgeld, dienstencheques…)
  • aanslagbiljet van vorig jaar
  • aanslagbiljet van de onroerende voorheffing
  • voor de aangifte van iemand anders : een kopie van zijn/haar identiteitskaart + een volmacht


Geen tijd om langs te komen? Dien uw belastingaangifte in via Internet. Surf naar www.taxonweb.be en maak het uzelf gemakkelijk!

Document acties