Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / stedenbouw / Stedenbouwkundige inlichtingen / De aanvraag van kopieën van plannen

De aanvraag van kopieën van plannen

De dienst stedenbouw helpt u om uw dossier samen te stellen voor een stedenbouwkundige vergunning door uw kopieën te geven van de laatste geldige stedenbouwkundige vergunning.  Net zoals bij de raadpleging zijn deze kopieën enkel voor de eigenaar van een goed of voor de toekomstige koper/huurder via volmacht van de eigenaar.

Uw aanvraag kan gewoon via een online formulier van bij u thuis gebeuren.  Het is belangrijk om in uw aanvraag de documenten van het dossier te vermelden die u graag zou willen krijgen.  De kopieën zijn betalend. Wanneer we uw aanvraag van kopieën ontvangen, bellen we u op om u te laten weten vanaf welke dag uw kopieën beschikbaar zullen zijn.

Opmerking: de kopie van gerechtelijke documenten (proces-verbaal van een overtreding) kan enkel verkregen worden indien de aanvraag gericht is naar de Procureur des Konings.

De dienst stedenbouw helpt u!

U vindt hieronder de nuttige links betreffende:

Toegang tot het formulier

Document acties