Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / stedenbouw / Wij ontvangen u

Wij ontvangen u

 

Het departement stedenbouw ontvangt u in functie van uw behoeftes:

 

aan het loket

van dinsdag tot en met vrijdag van 9u30 tot 11u45 (maandag gesloten)
Waterpasstraat, 7 te 1080 Brussel - op de eerste verdieping

telefonisch

Tel: 02/412.37.34 (voor alle diensten)

stedenbouw : van maandag tot en met vrijdag van 9u-12u en 13u30-15u 

stedenbouwkundige inbreuken, handelszaken of ongediertebestrijding : dinsdag van 9u-12u en donderdag van 13u30-15u

kadaster : maandag van 9u-12u

per mail

urbanisme@molenbeek.irisnet.be : Voor alle vragen i.v.m. de stedenbouwkundige vergunningen, verkavelingsvergunningen, certificaten, toelatingen voor de bezetting van het openbaar domein, stedenbouwkundige inlichtingen, planningen, afspraken vragen voor de technische permanentie, ...
ru.si@molenbeek.irisnet.be : voor de stedenbouwkundige inlichtingen (notarissen).
EP-OO@molenbeek.irisnet.be : voor inlichtingen of uitleg omtrent de lopende openbare onderzoeken, of voor het indienen van een opmerking betreffende een openbaar onderzoek.
urbanisme_infraction@molenbeek.irisnet.be : voor alle berichtgevingen over de bouwwerken in overtreding (bijgebouwen, wijzigingen aan de gevel, schotelantennes, indelingen van huizen, verhoging van het aantal woningen, vereringsplaatsen, feestzalen, ...)  of elke andere hinder te melden, voor alle berichtgevingen over het niet respecteren van uitbatingsvoorwaarden of bij gebrek aan stedenbouwkundige vergunning.
hygiene.1080@molenbeek.irisnet.be : voor vragen i.v.m. ontrattingen van de openbare ruimten alsook de privé ruimten, attesten voor de drankgelegenheden en snacks,  voor bejaardentehuizen en kinderdagverblijven, controle van privé kinderdagverblijven, ontsmetting en verdelging van insecten in de gemeentelijke en de schoolgebouwen, controles in zaken waar voedingswaren worden verkocht (HORECA).
 

Wij ontvangen de aanvragen van stedenbouwkundige- en milieuvergunning enkel na betaling van de dossierkosten (aan het loket zelf of met betalingsbewijs).

Voor meer informatie omtrent de dossierkosten gelieve onderstaande link te raadplegen:


De dienst stedenbouw helpt u!

U vindt hieronder de nuttige links die bepaalde nuttige inlichtingen inhouden betreffende het loket van de dienst stedenbouw:
Wij organiseren iedere maandag een technische permanentie - meer info
 

Document acties