Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Sociaal/Gezondheid / Sociaal / De senioren nemen het woord

De senioren nemen het woord

ENQUETE met het oog op een MEMORANDUM voor de Gemeentelijke Verkiezingen

 

Het doel van de Gemeentelijke Adviesraad voor Senioren

 

In overleg en samenwerking met zijn leden voorziet de Raad een MEMORANDUM voor te bereiden en op te stellen met de PRIORITEITEN die de senioren van de gemeente graag zouden zien in de politieke programma's en waarvan ze verwachten dat ze effectief in de toekomst worden uitgevoerd.

 

Voorbereiding van het MEMORANDUM

 

Februari 2024 - Bekendmaking van een ENQUETE aangaande de PRIORITEITEN die de Senioren van de gemeente wensen uit te drukken m.b.t. hun persoonlijk en collectief leven. Deze ENQUETE is uitgedeeld geweest aan de deelnemers tijdens het Colloquium "Hoe ouderdom met het oog op het levenseinde kalm benaderen” gehouden in de Sippelbergfeestzaal op 20 februari ll. Zij wordt nu ook verspreid aan alle aangesloten leden van de GARS.

Mei 2024 - Analyse en synthese van de resultaten van de ENQUETE

Juni 2024 - WERKGROEPEN te houden op basis van de resultaten van het ONDERZOEK met het oog op voorbereiding van het MEMORANDUM: keuze van prioritaire thema's en inhoudelijke werkzaamheden.

Zomer 2024 - Eindredactie van het MEMORANDUM

September 2024 - Indiening bij de gemeentelijke instanties

 

Opmerking: de verschillende rubrieken in de enquête worden in willekeurige volgorde gepresenteerd en hebben zowel betrekking op persoonlijke prioriteiten als op meer collectieve opties.

 

VERVOLGENS:

De ingevulde ENQUETE dient teruggestuurd ten laatste 30 juni 2024


Vul het formulier hierbij in

 

Inlichtingen:

GARS c/o Dienst Sociale Actie
Graaf van Vlaanderenstraat, 20 te 1080 Brussel

02 412 36 81
seniorssenioren@molenbeek.irisnet.be

Document acties