Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Tewerkstelling/Vorming / Tewerkstelling / Dienst Tewerkstelling Dienst Sociale Economie

Dienst Tewerkstelling Dienst Sociale Economie

Graaf van Vlaanderenstraat 20
1080 Brussel
 
Werkgelegenheidsprojecten / Afdelingshoofd

T : 02/412.36.30
Email : mnsikungu@molenbeek.irisnet.be

Permanences
 

Maandag - Dinsdag - Donderdag - Vrijdag : ALLEEN OP AFSPRAAK

Fara : 02/600.74.14
fdarasse@molenbeek.irisnet.be

Maria : 02/600.74.15
mquizole@molenbeek.irisnet.be

Jenifer : 02/563.13.06
jsmets@molenbeek.irisnet.be


Woensdag : ZONDER AFSPRAAK (van 9h  tot 12h and van 13h tot 15h)

(alleen cv and motivatiebrief)

 

Taken:
 

De opdracht van de werkgelegenheidsdienst is enerzijds het begeleiden van werkzoekenden bij hun actieve zoektocht naar werk, anderzijds het initiëren van samenwerkingsprojecten tussen de actoren van de gemeente op het gebied van werkgelegenheid, opleiding en sociale economie, en het organiseren van activiteiten voor werkzoekenden.
 
Zo heeft de werkgelegenheidsdienst een permanentie opgezet die werkzoekenden verwelkomt en helpt bij hun socio-professionele integratieprojecten:
"Adviseurs staan ter beschikking voor acties zoals het opstellen van een cv-minuut, het opstellen van sollicitatiebrieven, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Bovendien biedt de dienst u bijgewerkte en doorzoekbare vacatures ter plaatse en computers".
 
Dit schema ligt in het verlengde van andere integratieprojecten die reeds door de werkgelegenheidsdienst zijn uitgevoerd, zoals de lunchtijdse horeca, de jobdagen, de computermodules, u wilt test@Molenbeek, savoir être ateliers....
Het doel van al deze initiatieven is beter tegemoet te komen aan de behoeften van de werkzoekende om hem of haar in staat te stellen een baan te vinden of te herwinnen en een optimaal kader te creëren om de werkzoekende en de werkgever met elkaar in contact te brengen.

Document acties