Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Openbare ruimte / Signalisatie / Dienst Signalisatie

Dienst Signalisatie

Signalisatie (parkeerverbodsborden, containers, vergunning voor werven)
Opzichterstraat 65
1080 Brussel

(Metro "Ribaucourt")

Tel.: 02 / 600 49 55
Fax : 02 / 412 38 91

E-mail : signalisation.1080@molenbeek.irisnet.be

Openingsuren :

Maandag tot vrijdag  van 8u tot 12u.

Van 15 juli tot 15 augustus : van maandag tot vrijdag, tot 8u. tot 12u.

 

Belangrijk bericht !

Een verhuis of werkzaamheden die plaatsvinden op gewestwegen moeten vooraf onderworpen worden aan de goedkeuring van het gewest. Het dossier kan door de gemeente slechts worden behandeld op vertoon van de door het gewest afgeleverde vergunning.

Lijst van de gewestwegen : http://data-mobility.irisnet.be/mobigis/nl/

Webpagina gewijd aan de bezetting van de wegen door de burgers: https://mobilite-mobiliteit.brussels/nl/mobiliteitsberoepen/coordinatie-van-de-bouwplaatsen
 


Om een vergunning voor werven te verkrijgen:
  • Nutsbedrijven en ondernemingen die actief zijn in Molenbeek worden verzocht zich tijdens deze openeningsuren aan te bieden of hun aanvraag online te verrichten via Osiris: https://apps.osiris.brussels. Elke aanvraag moet vergezeld gaan van een signalisatieplen.

 

Om een vergunning te verkrijgen voor het plaatsen van een container:
  • Particulieren of ondernemers worden verzocht om zich te wenden tot het Loket "Signalisatie" tijdens deze openingsuren. De gemeente beschikt niet over containers die verhuurd worden.
  • De aanvraag moet 1 week op voorhand worden gedaan.

 

Om parkeerverbodsborden te verkrijgen:
  • Particulieren of ondernemers worden verzocht om zich te wenden tot het Loket "Signalisatie" tijdens deze openingsuren.
  • De gemeente verhuurt uitsluitend E1-verbodsborden "verboden te parkeren" (1 bord = parkeerverbod over een lengte van 20 m) aan de prijs van 40 EUR per dag en per bord.
  • De aanvraag moet 3 werkdagen ervoor ingediend worden.

Document acties