Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Mobiliteit / Autoloze Zondag 2019 : aanvraag voor doorgangsbewijs

Autoloze Zondag 2019 : aanvraag voor doorgangsbewijs

Zoals elk jaar tijdens de week van vervoering, wordt ook dit jaar de Autoloze Zondag gehouden.
Deze vindt plaats op zondag 22 september 2019.
 

OPGELET !!   Begindatum voor het indienen van aanvragen: maandag 19 augustus 2019

                     Einddatum voor het indienen van aanvragen: woensdag 18 september 2019

 

Pasjes

Dienst Mobiliteit

Opzichterstraat 63-65
1080 Sint-Jans-Molenbeek
T. 02 412 37 46
mobilite@molenbeek.irisnet.be  

 

Particulieren:

Voor particulieren, bent U woonachtig te Sint-Jans-Molenbeek of wenst U zich naar Molenbeek te verplaatsen, en op 22 september 2019 op het grondgebied van de gemeente de wagen te gebruiken?

 

De aanvragen moeten per mail gebeuren via mobiliteit@molenbeek.irisnet.be, door middel van het formulier KLIK HIER
De pasjes kunnen uitsluitend afgehaald worden aan het loket van de dienst Signalisatie, Opzichterstraat, 63-65, enkel tijdens de week van 16 tot 20 september van 14u tot 16u, en donderdag 19 september van 14u tot 18u.


Het doorlatingsbewijs zal, aan de aanvrager of aan de houder van de door hem ondertekende volmacht, enkel op vertoon van de identiteitskaart, overhandigd worden.

De voorwaarden voor het verkrijgen van een vrijstelling zijn uitsluitend beperkt tot de in het formulier vermelde gevallen (behalve in zeer uitzonderlijke omstandigheden). Onvolledige aanvragen zullen afgewezen worden. Wij danken U bij voorbaat om alle gevraagde documenten en bewijsstukken die voor de samenstelling van uw aanvraag gewenst worden op voorhand voor te bereiden.

NB: U krijgt het doorgangsbewijs niet op de dag van uw aanvraag. Eenmaal het verzoek ingediend, wordt deze geanalyseerd. Indien het advies gunstig is, zal het doorgangsbewijs tijdens de week van 16 tot 20 september aan het loket van de Signalisatie afgehaald kunnen worden.
 

Bedrijven:

 

U bent een bedrijf gevestigd op het grondgebied van Sint-Jans-Molenbeek en / of uw beroep vereist dat U zich met het voertuig op het grondgebied van de gemeente verplaatst op zondag 22 september 2019.
De aanvraag van doorgangsbewijzen kan enkel via mail op het volgende adres: mobiliteit@molenbeek.irisnet.be, ten laatste 19 september,  met behulp van deze bedrijvenlijst.
De goedgekeurde doorgangsbewijzen kunnen afgehaald worden aan het loket van de dienst Signalisatie, Opzichterstraat, 63-65, enkel tijdens de week van 16 tot 20 september van 14u tot 16u, en donderdag 19 september van 14u tot 18u, op presentatie van de mail met goedkeuring.
 


Mogen rijden zonder doorlatingsbewijs:

  • Mindervaliden: de gehandicaptenkaart geldt als doorlatingsbewijs zolang de houder van de kaart in het voertuig aanwezig is, dwz. zolang de kaart wordt gebruikt volgens de in de wet voorziene voorwaarden.
  • Voertuigen van gemeenschappelijke transportbedrijven;
  • Taxis;
  • Bussen (en minibussen (8+1p) mits duidelijk wordt aangegeven Horeca of Catering);
  • Voertuigen voor openbaar nut.


Indien U moeilijkheden ondervindt tijdens het invullen of bij het afgeven van uw aanvraag, gelieve dan contact op te nemen met de dienst Mobiliteit op het nummer 02/412.37.46.

 

Meer info over de Week van de Mobiliteit : www.mobilmix.brussels

 

 

Document acties