Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK

Home

Nieuws

 

 

20 juni 2016

Nieuw gemeentelijk gebouw

Het braakliggend terrein op de hoek van de Gentsesteenweg en de Graaf van Vlaanderenstraat heeft plaats gemaakt voor een splinternieuw gemeentelijk gebouw dat op 10 juni werd ingehuldigd door de gemeentelijke overheden. Het gebouw (ontwerp: B612 associates) telt 8 passieve woningen met 1 tot 5 kamers, alsook een horecazaak op de benedenverdieping en op de 1ste verdieping (momenteel in inrichting). Videoreportage.

 

20 juni 2016

Prijs Gastvrije Steden

Het Universitair Sportcentrum en de stad Bari organiseerden dit jaar voor de eerste keer de "Prijs Gastvrije Steden". Deze prijs wil de gemeentes valoriseren die zich inzetten om met acties de integratie te bevorderen van burgers met verschillende origines. De prijs werd op 11 juni overhandigd aan de schepen Annalisa Gadaleta en aan heel de gemeente Molenbeek.


 

4 mei 2016

Het Marie-Josépark krijgt een verjongingskuur

Het Marie-Josépark is bijna 100 jaar oud. Het strekt zich uit over een oppervlakte van 6 hectare waar grasperken, dreven en bosmassieven elkaar afwisselen. Het park had een diepgaande opfrisbeurt nodig en heeft onlangs genoten van een mooie verjongingskuur.

...


Pro Vélo

https://molenbeekadm.irisnet.be/fr/images/actualites/fb2.jpg/image_preview

In de praktijk ?

 


19 juli 2016

Bericht aan de bevolking

De felle en drukkende warmte bereikt in België het niveau van tropische hitte. Dat vormt een risico voor senioren, zeer jonge kinderen en ook personen die lijden aan ademhalings- of hartproblemen. Waakzaamheid en solidariteit zijn dus geboden! ...
 

14 juli 2016

Bericht aan de bevolking Zomerdienst

Gelieve te noteren dat het gemeentebestuur van 15 juli t.e.m. 15 augustus van maandag tot vrijdag alleen in de voormiddag zal toegankelijk zijn voor het publiek. De gemeentelijke diensten zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 13 uur. Bedankt voor uw aandacht.

 

27 mei 2016

Verkrijg de nieuwe gemeentelijke huisvestingspremie in 2016 !

 

 

 

 

 

 

 

 

Met uitzicht op de verhoging van de fiscaliteit op vastgoederen, heeft de gemeente Sint-Jans-Molenbeek besloten de eigenaars te helpen door hen een premie toe te kennen voor het jaar 2016. Om deze premie te ontvangen, moet men beantwoorden aan bepaalde voorwaarden.

...


 

Planning van de werkzaamheden

 

 

Heraanleg van de Gentesteenweg

...

 
 

8 mei 2016

Risico-Info.be

In de huidige internationale context en de dramatische aanslagen op 22 maart 2016 indachtig, is het risico op een terreurdaad in ons land niet onbestaande. Het is belangrijk dat men zichzelf en zijn medestaanders in veiligheid brengt.

...

Morgen...


 


Vanaf 11 juli 2016

Festival Bruxellons!

Voor de 18de opeenvolgende keer, verwelkomen de Koer en de Schuur van het Karreveldkasteel, het theaterfestival "Bruxellons !", van 11 juli tot 27 september.

...

 

Document acties