Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK

Home

Nieuws

 

6 april 2017

Molenbeek-Info nr.56

Het nieuwe nummer van de gemeentekrant binnenkort in de brievenbussen! De PDF-versie is ook beschikbaar: ...


10 februari 2017

Molenbekenaren van het Jaar 2016

Op 31 januari heeft de Gemeente Molenbeek in het Karreveldkasteel de prijzen uitgereikt van de Molenbekenaren van het Jaar 2016. Deze prijzen belonen economische, maatschappelijke en culturele actoren, inwoners, handelaars en verenigingen voor hun handelingen gedurende het voorbije jaar.
De palmares bevindt zich op de facebookpagina van de gemeente. Een bijzondere hulde werd gebracht aan Loubna Lafquiri, de Molenbeekse vrouw die haar leven verloor in de aanslagen op Maalbeek. Haar echtgenoot Mohamed El Bachiri las een gedicht voor Molenbeek.

 

10 februari 2017

Sportverdienste 2016

Zoals elk jaar werden de meest verdienstelijke Molenbeekse sporters beloond door de gemeente bij een avondje georganiseerd in de feestzaal Sippelberg.
Van de jonge ploeg van de RWDM Girls (beste vrouwenploeg) gaande tot Futsal Molenbeek (beste mannenploeg), Amal Amjahid (wereldkampioene jiujitsu), Tanguy Cosyns (Daring Hockey en internationale Belg bij de Red Lions), de Final FX Dance School, trainer Houry Khalid (Cens Academy), en veel andere sporters toonden aan hoe sport leeft in Molenbeek! Foto's op facebook.

 

25 januari 2017

Verhuis van de loketten van de bevolking

 

19 januari 2017

Molenbeek is klaar voor de confrontatie met storm en sneeuw

Op de eerste schooldag van september 2017 openen twee middelbare scholen elk 5 klassen van het eerste middelbaar. De oprichting van deze nieuwe plaatsen is een uitstekend nieuws voor de Molenbeekse leerlingen, want ze zullen kunnen genieten van een kwaliteitsvol onderwijs in hun nabijheid!

...

 

In de praktijk ?

 

22 mei 2017

Bericht aan de bevolking

Gelieve te noteren dat de  gemeentelijke diensten zullen gesloten zijn op 
donderdag 25 mei 2017
en op vrijdag 26 mei 2017.
Feestdag : Hemelvaart - Brugdag.
 

4 mei 2017

Belastingaangifte 2017

Hulp nodig om uw belastingaangifte in te vullen? De belastingambtenaren staan klaar om u te helpen! Van 15 mei tot 29 juni.

...

 

 

17 mei 2017

Containeracties in de wijken

Een oude zetel, een matras, meubels, een wasmachine, een koelkast: stapelt grof huisvuil zich op bij u? Dan geeft de Gemeente u de kans om het allemaal gratis weg te doen. Dit kan bovendien dicht bij uw huis! Volgdende acties op zaterdag 20/05 en van 22 tot 26/05.
...Werf-Info

Planning werkzaamheden

 


 

Morgen...U bent op het juiste adres!

Welkom op de culturele website van de gemeente Molenbeek! Hij groepeert culturele activiteiten en spelers in de gemeente. Hij wilt het referentiepunt worden voor al wie als inwoner, vereniging of bezoeker culturele informatie in Molenbeek zoekt. Contact: info@culture1080cultuur.be

...


 

17, 19 & 20 mei 2017

Feest van het Huis

Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang is 11 jaar! Om deze verjaardag te vieren, zal het Huis drie dagen wijden aan de ateliers die binnen het gebouw van de Mommaertsstraat functioneren.
...

 

20 mei 2017

molemBIKE !

Tweede editie van het feest van de fiets van Molenbeek. Activiteiten, workshops, wandelingen, spelen voor groot en klein in en rond het Gemeenschapscentrum Maritiem en in het Sint-Remipark.
...

 

Tot 4 juni 2017

molemBIKE !

3 weken lang feest op het Gemeenteplein van Molenbeek: welkom iedere dag in onze kiosk!
...

 

Document acties