Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Stedelijke ontwikkeling / Richtplan Van Aanleg "Weststation" – informatievergadering

Richtplan Van Aanleg "Weststation" – informatievergadering

 

Wees welkom op de nieuwe infovergadering waar Perspective.brussels het Richtplan Van Aanleg (RPA) "Weststation" zal voorstellen dat uitgevoerd wordt door Taktyk (landschap)/Alive Architecture (beheer van de overgang)/51N4E (architectuur).

op dinsdag 16 april 2019 van 19u tot 20u30 in Ontmoetingscentrum Marie-José in het Marie-Josépark (ingang De Rooverelaan, naast het politiebureau).

 

Het Richtplan Van Aanleg "Weststation"  is een strategisch en regelgevend instrument dat voorstelt om de site te herontwikkelen met groene zones, huisvesting, economische activiteiten, publieke voorzieningen en verschillende bruggen toegankelijk voor zachte vervoersmodi die over de spoorweglijn L28 lopen, alsook een fietsers- en voetgangerspromenade die erlangs loopt. Dit RPA besteedt veel aandacht aan de inrichting van de openbare ruimte en aan het landschap. Het plan is momenteel  in openbaar onderzoek sinds 20 februari 2019 tot 23 april 2019.

Link naar de website van Perspective.brussels.

Link naar openbaar onderzoek hier.

Document acties