Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Operatie "Molenbeek Sport- & Cultuurcheques 2018"

Operatie "Molenbeek Sport- & Cultuurcheques 2018"

 

Beste kinderen, beste ouders,

Zin om een voorstelling te gaan zien in het Huis van culturen en sociale samenhang? Zin om in het zwembad Louis Namèche te zwemmen? Zin om een stage te lopen in de gemeentebibliotheek? Zin om u voor een activiteit van spelotheek Speculoos te inschrijven? De gemeente Molenbeek staat u bij en kan u helpen!

De gemeente Sint-Jans-Molenbeek kondigt u met plezier de lancering aan van de operatie "Molenbeek Sport- & Cultuurcheques 2018". Dit initiatief bestaat uit een financiële hulp van 40 euro, in de vorm van "Sport- en Cultuurcheques" en is bedoeld voor de Molenbeekse kinderen van 3 tot 18 jaar.

U kunt de Sport- en Cultuurcheques uitgeven zoals u wilt. De sportclub of de culturele instelling in Molenbeek of in een andere gemeente moeten wel aangesloten zijn bij Sodexo, de firma die de Sport- en Cultuurcheques uitgeeft en uitdeelt. De lijst van de partners die deze cheques aanvaarden is beschikbaar op www.sodexo4you.be.

Om te kunnen gebruikmaken van deze cheques, moet men allereerst voldoen aan de toekenningscriteria. Nadien dient u een behoorlijk ingevulde aanvraag in te dienen.

 


Inlichtingen:
Gemeentebestuur Sint-Jans-Molenbeek – Sportdienst
Telefoon: 02/412.07.78 en 02/412.07.77
Mail: sports.1080@molenbeek.irisnet.be
www.molenbeek.be

 

Informatie betreffende de documenten die afgegeven moeten worden met het oog op het verkrijgen van Sport- & Cultuurcheques 2018: (afsluiting van de operatie sportcheques)

  • een KOPIE van het laatste aanslagbiljet (inkomsten 2016, dienstsjaar 2017);
  • een recent attest van GEZINSSAMENSTELLING (document dat gratis afgegeven wordt bij de dienst Bevolking of via https://irisbox.irisnet.be);
  • een KOPIE van de identiteitskaart van het kind of de kinderen voor wie de aanvraag ingediend wordt, evenals een kopie van de identiteitskaart van één van de ouders;
  • dit AANVRAAGFORMULIER behoorlijk ingevuld en ondertekend door de aanvrager.

 

(update: 13/09/2018)

Document acties